Post by dabmaguacycda on Feb 5, 2022 17:00:57 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho bodů hack ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Hotovost a šperky ve hře jsou bezcenné. Za skutečné peníze si můžete koupit jen to nejlepší. Zkazili hru s VIP a všemi dalšími "věcimi", které přidali.Dříve to byla zábava, teď je to jen hra řízená reklamou jako všechny ostatní, i když si koupíte verzi bez reklam. Ztráta peněz. Také pokud změníte telefon, musíte začít znovu. Všechny vaše zbraně, oblečení, peníze a šperky jsou pryč.
Je to velmi dobré, ale díky reklamám je to nudné
NUDNÝ
Johnny Trigger je jednoduchá, bezduchá zábava – problém je v tom, že strávíte více času sledováním reklam než samotným hraním hry. Zdá se, že vývojář může vydělat více peněz z reklam, než ze skutečného prodeje hry. Je frustrující, že se zdá, že neexistuje způsob, jak reklamy odstranit. Hru by stálo za to koupit za dolar nebo dva, ale reklamy jsou neúnosné.
Jo, je to zábavné, ale jakmile se dostanete do určitého bodu, je to pořád dokola to samé. Vážně; opakované návrhy VŠUDE. Úrovně stále přicházejí, aniž by se to vyplatilo, úrovně jsou příliš krátké a bossové jsou ubohí. Nejen to, při výrobě této hry se příliš spoléhá na reklamy, stejně jako každá jiná aplikace od Voodoo nebo těchto společností.
Zábavné pro začátek, ale vytvořené čistě pro příjmy z reklamy a ne pro vytvoření skutečně dobré hry. Všechno se velmi opakuje a nakonec uděláte úplně stejnou úroveň s hodně jiným skinem na pozadí! Tato hra má velký potenciál, který nebyl prozkoumán. Kontrolní body jsou příliš časté a hráči nejsou dostatečně trestáni za zpackání úrovně.
Je to nejlepsi hra zabavna, uspokojujici, tak jak bych si to představoval ale nejvic mě štve na ty hře, že když vždy co mě někdo zastřeli tak tam je reklama půl minuty a jeste víc to mě na tom nejvíc štve ani si nemůžu zahrát protože po kazde co umřu REKLAMA!
Eventide 3: Legacy of Legends સાહસિક ybnh
Johnny Trigger: Action Shooter Akční jxd
Právě jsem zaplatil za žádné reklamy, nyní nemohu požadovat žádné bonusy založené na reklamách. I když se chci na reklamu podívat, hra mi to nedovolí. Přesto je to zábavný žrout času.
Četl jsem, že lidé měli problémy s reklamami, ale nemám ponětí, jestli je to pravda nebo ne, protože tato aplikace mě k tomu ani nepustí. Kdybych měl vůbec možnost si tuto hru zahrát, možná bych ohodnotil výše. Ani nebudu hodnotit ovládání a podobně. Pusťte mě alespoň do hry. -----Pro lidi, kteří si právě instalují tuto aplikaci... DONT! Může se to zdát jako skutečná HRATELNÁ hra, ale pro mě tomu tak není. Pokud se dostanete do hry, dejte si pozor na doplňky. Přečtěte si další hodnocení tohoto problému. Hodně štěstí !
Nereální
Johnny Trigger: Action Shooter Δράση oqtj
Zajímavé, jak se lidé o víkendu chystají, pošlete prosím peníze 💰 🤑 💸 a já zaplatím plnou částku ASAP, abychom dostali peníze ASAP a mohli jsme mít ty 3 hotové ASAP a pak se můžeme pustit do dalšího několik dní na to, abych se rozběhl, v příštích dnech budu profesionálem v sezóně fortnite ve Spojeném království a budu mít dobré zkušenosti 3 3 a 333 a pracuji s velmi silným týmem se silným týmem pracujícím s týmem založený tým pracující s týmem sídlícím v Londýně an
Tato hra je stále docela zábavná, ale jen se trochu opakuje a neustálé reklamy jsou trochu otravné, ale všechny zbraně jsou jedinečné a líbí se mi efekty super a ultimátních zbraní, chci jen trochu vidět trochu změny ve hře fungují na určité úrovni
Líbí se mi tato hra, protože můžete střílet do lidí a oni zemřou a tuhle a je to zábava 💎💎💎💎💎📱💎💎
Líbí se mi tato hra, protože její grafika je velmi reálná, je to nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál
Sotva poškrábaných pár minut do hry, abych si mohl udělat upřímný celkový názor. nadějný
Užil jsem si prvních třicet úrovní. Vypadalo to jako slušný nápad, krátké překážky s bullet time. Zaplatil jsem 2,99 $ za odstranění reklam, protože tam bylo mnoho reklam a já jsem si hru užíval. Asi po hodině jsem si všiml, že většina úrovní byla recyklována. Obtížnost se nezvyšuje a existuje snad 40 různých rozložení úrovní. Nedostatek rozmanitosti činí tuto hru nudnou. 2,99 $ není špatné za hodinu zábavy. Ale to je vše, co tato hra stojí. Líný herní design.
Skvělý nápad - zpackané načasování. Oblasti jsem přehrál MNOHOkrát, abych se ujistil, že nejsem blázen, ale existuje několik bodů, kde se cílová linie a skutečná dráha střely OPRAVDU liší. Asi 10-15° různé. Takže když se vám ne vaší vinou vícekrát za sebou nezdaří a jsou nuceni sledovat reklamu za reklamou, hra se stane zcela nehratelnou.
Úplně první obrazovka, kterou uvidíte při prvním otevření hry, vyžaduje při otevření hry předplatné 5,99 týdně. Nad reklamami s odměnou jsou vyskakovací reklamy. Pohyb je příliš pomalý a grafika je hrozná. Ovládací prvky fungují dobře a nezdá se, že by byly závadné, ale celkově; je to trapná hra. Mám hru 45 sekund a už se chystám smazat. Neztrácejte čas.
Tato hra je velmi úžasná a návyková a tato hra, moje oblíbená hra, máme 5 hvězdiček, velmi zabijáka času a návyková hra
Hra samotná je zábavná a úhledná a je jednou z těch reklamních her, které vidíte při hraní jiných her. Pár věcí, které bych změnil, je jedna: přístupnější obchod se zbraněmi, spíše než spoléhat na to, že se na konci úrovně setkám s prodavačem. Také bych navrhoval, aby se headshoty staly spíše odměnou, jako například, za každý headshot se konečná částka peněz vynásobí určitým číslem v závislosti na tom, kolik headshotů hráč zasáhne, jako řekněme 5% zvýšení za headshot nebo možná 2% za střelu do hlavy.
Fuj
Je tu příliš mnoho reklam a hra je příliš snadná
Je to moc dobrá hra doporučuji vám všem a proto dávám*
Johnny spoušť je velmi opakovaná a velmi lineární. Není to tak velká akční hra, neexistuje žádná skutečná strategie, jak zaútočit na nepřátelské. To, co hra dělá dobře, je, že to zní, jako by byl reproduktor vašeho telefonu zničen kvůli výběru elektronické hudby. Souboje s bossy se dají ujistit, že bosse alespoň jednou zastřelíte, kdykoli budete mít příležitost. Umyjte, opláchněte, opakujte. Také tlačítka pro nákup položek (nebo získání bezplatných položek) nefungují 1/2 času.
Je to ho dnes se to zpomaluje sice mi je 10 ale to mi vůbec neva hrajuto teprve 1den a je to paráda Takže dávám 5⭐⭐⭐⭐⭐
Je to zábavná hra. Může se to po chvíli opakovat a nudit. Mechanika je docela jednoduchá. Není potřeba žádná strategie ani myšlení. Dotýkejte se obrazovky pouze ve správný čas. Všechna tlačítka bezplatných nabídek a položek nefungují. Tohle je seriózní Hassel.
Hra sama o sobě je opravdu dobrá 😆 a dostane vás do zóny, kdy se nudíte. Ale jedna věc je na první úrovni opravdu těžká, protože je obtížné zabít váš cíl.
Není to zlé
To množství reklam tady už mi leze na nervy😡😤
Nikdy jsem si nevšiml, že by hra byla zpomalená
Pěkný slowmo, ale všechno se opakuje dokola, zachvilku omrzí
Prvních 30 úrovní mě hra docela bavila... teď jsem na 55. úrovni a prostě mě to začalo nudit. Každá úroveň je přesně stejná, což z ní odstraňuje výzvu. Možná několik různých aspektů na určitých úrovních, ale celkově je to stejný koncept.. pokud máte rádi hru, kterou může 3leté dítě dohrát jen proto, aby trávilo čas, pak je to pro vás.. pokud dáváte přednost náročné hře, snadno se začnete nudit tohoto.
Miluju tu hru, je náročná a zábavná, nikdy mě to neomrzí!
Jeto nejlepší hra.
Je to docela zábavná a návyková hra, ALE vždy se najde nějaké ale, REKLAMY. Můj bože ty reklamy. Reklamy jsou doslova po všem, co v této hře děláte. Ve většině her, jakmile začnete provádět mikro nákupy, reklamy zmizí. Ne tato hra. Ve skutečnosti musíte zaplatit JEN, abyste se zbavili reklam. Je to opravdu směšné. Tato hra by ode mě pravděpodobně dostala 5 hvězdiček, pokud by tu nebyly pořád tyhle krvavé reklamy. V nejlepším případě 3 hvězdičky. Byl jsem nakloněn dát 2, ale samotná hra vyhrála to 3
Skvělá hra, ale ne příliš náročná – po odemknutí skinů, zbraní a budov to nemá nic společného s penězi, drahokamy, klíči nebo kladivy, takže v podstatě čeká na další aktualizaci (příběhový režim). Musel jsem nainstalovat další hru, jen abych vyplnil čas navíc mezi týdenními položkami – v současné době se blíží 5000. úrovni. Logická otázka ohledně poslední aktualizace: Pokud je to jeskyně, proč je u střechy místo pod domem?!?
Je to skvělá apka, kde střílí na zlé padouchy
Tak plný bugů a závad, že se to zablokuje pokaždé, když to zkusím hrát
Seká se
3z5 to má jen krátký příběh za klíče a doporučujem si že wifi dobrá hra
Znovu a znovu stejné úrovně. Během okamžiku se dostal na úroveň 150. Úrovně jsou také super snadné. Můžete si koupit všechny zbraně, které chcete. Zbraň za 2 000 USD je někdy lepší než super zbraně za 10 000 USD. Chápu reklamy, jak hry vydělávají peníze, ale dobrý smutek. Nejen, že se hra opakuje, ale je také plná reklam.
Hru miluji, zatraceně nesnáším množství reklam. Věnujte více času sledování reklam než hraním her. Sám jako vývojář chápu potřebu reklam a měli několik skvělých způsobů, jak přimět lidi, aby sledovali reklamy, aby získali další zbraně a podobně, ale přimět uživatele, aby každých 30 sekund hry sledoval 10–30 sekundovou reklamu. hra je naprosto idiotská...smazáno.
Tato hra je hrozná, laser je vypnutý a kulky nejdou tam, kam laser ukazuje. Zrychluje se, když se blížíte k cíli, takže rychleji zemřete při sledování reklamy, kterých je v této hře mnoho. Chcete nové oblečení, podívejte se na reklamu. Chcete dýchat, podívejte se na reklamu, jsou tak chamtiví a mají reklamy všude, i když jste si nekoupili žádné reklamy. Tato hra je hrozná, ani nevím, proč má tolik pozitivních recenzí.
Krutak jonny
V 500 kole se vždy sekne a nerozjede i když to odinstaluji a neinstaluji