Post by dabmaguacycda on Feb 5, 2022 17:16:50 GMT -12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kick! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kick! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri promoționale ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kick! 2022 version ▞▞▞
Eu un joc nu interesant nu jucati
Acest joc este distractiv și toate, cu excepția motivului pentru care am 1 stea, este că JOCUL SE PICĂ LA FIECARE. NIVEL. Nu pot juca nici măcar un nivel înainte să se producă blocări instant și aleatorii ale aplicației. Dezvoltatorii vă rugăm să remediați asta. Am un telefon de ultimă generație (Samsung Galaxy S21) și totuși face asta. Așa că vă rog să remediați asta pentru că mi-ar plăcea să joc asta. Mulțumesc și sper că acest lucru vă ajută
Regatul Jocurilor Crazy Kick - Jocul Crazy Kick combină campionatul mondial de fotbal şi jocul clasic Ligretto. Acesta este un joc de cărţi cu tematică
Crazy Kick! آرکیڈ vye
Toate nivelurile sunt aceleași din nou și din nou și devine foarte plictisitor, așa că nu vă deranjați să obțineți asta.
Mișto totuși, dar... treaba este că la nivelul 5, core a fost prea greu
Acest joc este atât de distractiv încât nu mă pot opri din a-l juca, așa că ar trebui să-l iei chiar acum!
Prea tare e jocul asta
Bun si relaxant
Există reclame care blochează literalmente jocul tot timpul... cred că susțin jocurile gratuite, dar a face jocul nejucat pentru a-i irita pe oameni să plătească este o mișcare proastă. bucură-te de dezvoltatorii tăi de 1 stea!
Jocul este tare dar ar trebuii sa iti dea mai multe chei
Atât de multe reclame încât abia puteam vedea ecranul și era ssoooooooooooooo și m-am enervat pentru că nu îmi plac 5 minute de reclame, dar 30 de secunde de timp de redare.
Sincer să fiu, nu prea știu cum să explic acest joc... În primul rând, prea multe reclame. Uneori, te va opri în mijlocul jocului doar pentru o reclamă, în al doilea rând, nu prea îmi place cum arată că kickerii sunt oameni reali, dar poți spune evident că sunt roboți. De asemenea, nu-mi plac comenzile. Dacă glisați din greșeală puțin mai mult, vă lansează. Acest lucru duce la necesitatea reblockedirii.
Jocul meu preferat dintre toate cel puțin am ajuns la nivelul 20
Crazy Kick! Trò chơi điện tử ayi
Ederson Moraes 2020 - Crazy Saves Show - HD. Made in saviola channel ▻ Subscribe to ... Ederson Moraes: Longest football drop kick - Guinness World Records.
Controalele sunt prea sensibile, dar restul jocului este grozav.
Rosalin
Ei bine, este foarte distractiv, așa că mi-ar plăcea asta cu siguranță și și prietenul meu ar face așa, așa că da, este distractiv și golurile și luarea și da, toate antrenamentele și chestiile sunt distractive.
Acest joc este grozav, dar când apare o reclamă, îngheață totul și trebuie să-mi reblockedesc iPad-ul după fiecare nivel, iar anunțul care îngheață totul este adăugarea touch-down
M-aș bucura mai mult de asta dacă reclamele nu ar fi atât de excesive. Există să câștigi bani și să faci o aplicație bună... găsește o modalitate mai bună
Super!
Este distractiv la început, dar mai târziu este repetitiv și plictisitor
Crazy Kick! Аркаде dhu
Nu am cumpărat reclame și se blochează după nivelul pe care îl termin, este foarte frustrant după ce am cheltuit bani pe joc. Poate cineva să mă ajute sau să mă îndrume către cineva care poate.
Grozav de jucat când te plictisești. Îți sugerez să te joci pentru că este distractiv și creează dependență Fratelui meu îi place
Prea multe reclame, dar geniale unele bug-uri mici, dar frumos.
Ce mau frumos joc
Acest joc este oarecum distractiv, dar când ajungi la nivelurile superioare, faci aceleași niveluri ca înainte
Lol - YouTube
Îngrozitor. dacă nu reușești să lovești o lovitură, ar trebui să resetați nivelul și să vă lase să mai încercați, mai degrabă decât să vă duce înapoi la un meniu. Reclamele au fost prea puternice și prea multe, a prelungit așteptarea dintre cadre, ceea ce a făcut-o o experiență foarte plictisitoare și greoaie.
Grozav
Pentru a descărca pe android moda pentru shadow fight 2. Shine on crazy diamond pink floyd mp3. ... Sony academy torrent kick.
Joc bun, dar sunt multe reclame
Ah Voodoo, compania cunoscută pentru micile jocuri grozave fără suflet. Un alt exemplu de joc fantastic care, din păcate, îți repetă aceleași 10 niveluri sau cam asa ceva la fiecare 10 niveluri. Nivelul 50? La fel ca și despre nivelul 5. Și vorbiți despre reclame la fiecare alt nivel. Companie rușinos de lacomă căreia nu-i pasă de jocurile lor și nici de tine, ca consumator al celei de-a șasea aplicații gratuite din acest trimestru. Descărcați un blocaj de reclame pentru a vă bucura de el cel puțin ca concept, pentru că pentru asta este numai bun.
AFC - avaruusampuja Pelihalli mcbx
Free Crazy Circle is very simple game, but very challenging! Gratis Cercul de nebun este un joc foarte simplu, dar foarte provocator!
Crazy Kick! Arcade dxvp
Prea multe reclame, de ce sunt atât de multe reclame, este prea iritant să le vezi în timp ce joci jocuri .. aș dori să pot evalua acest joc ca fiind negativ .. Reclamele distrug starea de spirit pentru a face publicitate este prea mult...
Joc grozav, dar prea multe reclame
este ok un joc destul de misto 😎 dar cred că mini-fotbalul este mult mai bun
Prea multe reclame și necesită mai multe niveluri și este puțin prea greu.
Prostesc